Uw deurwaarder in Hoorn
Bel vrijblijvend: 0229 - 79 90 76
Home > Betalingsachterstand
betalingsachterstand hoorn

Betalingsachterstand in Hoorn

Zelf een betalingsachterstand?

Zelf kunt u ook te maken krijgen met een betalingsachterstand. Dit is erg vervelend voor uzelf en de personen die geld van u moeten ontvangen. Merkt u dat u het financieel steeds krapper heeft, dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de betalingsachterstand niet te groot wordt. Het kan dus verstandig zijn om op tijd hulp in te schakelen. Vooral als u zelf niet goed weet hoe u moet omgaan met een betalingsachterstand. Uw deurwaarderstaat graag voor u klaar als u te maken heeft met een betalingsachterstand. Onze medewerkers nemen graag met u uw financiën door om een goed overzicht te creëren in uw geldzaken en ervoor te zorgen dat de schade tot een minimum beperkt wordt.

Betalingsregeling

Door onze jarenlange ervaring met het incasso en betalingsachterstanden, kunnen wij u adviseren wat u het beste kunt doen als u zelf uw facturen niet meer kunt betalen. Samen met u zal worden gekeken naar de hoogte van de schulden en het vinden van een passende oplossing om de schulden zo snel mogelijk af te lossen. We kunnen u daarnaast helpen met het treffen van een betalingsregeling.

Heeft u zelf geen grip meer op uw betalingsachterstanden? Schakel dan zo snel mogelijk een expert in die u kan helpen. Woont u in Hoorn of de omgeving van Hoorn? Neem dan direct contact met De vakman op. Wij staan graag voor u klaar.

Menu Title