Uw deurwaarder in Hoorn
Bel vrijblijvend: 0229 - 79 90 76
Home > Kredietwaardigheid
kredietwaardigheid Hoorn

Kredietwaardigheid checken in Hoorn

Kredietwaardigheid laten controleren

Kredietwaardigheid geeft de financiële betrouwbaarheid weer van een persoon of bedrijf. Hierbij wordt er gekeken in hoeverre men zijn financiële verplichtingen kan nakomen. Als ondernemer kan het interessant zijn om de kredietwaardigheid te controleren van uw (nieuwe) zakenpartners. Dit kunt u doen door een kredietrapport te laten opstellen. Als ervaren deurwaarderskantoor en incassobureau kunnen wij onderzoek voor u doen naar de kredietwaardigheid van uw potentiele klanten of zakenpartners. Zo kunt u beter uw financiële risico’s inschatten wanneer u in zee gaat met een nieuwe klant of partner.

Het belang van kredietwaardigheid

Debiteuren en wanbetalers vormen een groot risico voor een onderneming. Om de risico’s zoveel mogelijk te beperken kunt u gebruik maken van goed debiteurenbeheer en het laten controleren van de kredietwaardigheid van uw klanten en partners. U wilt immers niet dat uw eigen liquiditeit te lijden heeft onder niet betalende klanten. Zoekt u in Hoorn of de omgeving van Hoorn een professioneel incassobureau of deurwaarder die u kan helpen bij het verkrijgen van financiële inzichten over uw (nieuwe) klant of zakenpartner? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u meer weten over wat De vakman voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0229 - 79 90 76.

Menu Title